ELJEGYZÉSI GYŰRŰK

Az eljegyzési gyűrűvel kezdődik minden. Vagyis egészen pontosan az elhatározással. Ha már döntöttél, hogy szeretnéd megkérni szíved választottjának kezét, akkor ahhoz elengedhetetlen egy hozzá illő eljegyzési gyűrű. Ez az esemény lesz a hölgy életében az egyik legfontosabb, ezért ne csak a helyszínnél, az időzítésnél és a stílusnál törekedj a tökéletesre, hanem a gyűrűnek is lenyűgözőnek kell lennie.
Minden nő más és más.
Valakinek az egyszerűbb, letisztult fazonok tetszenek, melyet egyetlen briliáns díszít. Ezeket a klasszikus kategóriába szoktuk sorolni. Rengeteg nő tartja úgy, hogy egy ilyen gyűrű az igazi hagyományos lánykérő ékszer.
Vannak hölgyek, akik igazán romantikus lelkűek, szeretnek álmodozni, s az esküvőjüket is egy kastély kertjében képzelik el rengeteg virág között a természet közelségében. Nekik kifejezetten a romantikus fazonú gyűrűket ajánljuk, melyekben több kő alkot például egy virág formát, esetleg hullámos vonalak teszik lágyabbá a gyűrű sínt. Őket egy ilyen eljegyzési gyűrűvel lehet levenni a lábukról.
A határozott és igazán céltudatos személyiségű nőknek általában a modernebb formák tetszenek. Akár a vastagabb sín is ilyen lehet, és a klasszikus briliáns helyett a princess kövek tudják kifejezni igazán az ő stílusukat.
A sportos hölgyek kedvelik azokat a gyűrűket, melyekben a briliánsok nem emelkednek ki magasan, hanem egy mélyebben ülő foglalatban helyezkednek el. Ezáltal nem zavarja őket az aktív életvitelükben és nem kell félteniük az ékszerüket.
Valamint létezik egy úgynevezett hercegnős kategória. A szebbik nem azon tagjai, akik szeretik követni a divatot és az aktuális trendeket, általában olyan gyűrűt választanának maguknak, melyekben egy nagyobb kő és több kisebb található. Ezek a drágakövek többféle színűek is lehetnek, akár a hölgy kedvenc színe is megjelenhet közöttük.
Természetesen legtöbb fazon elkészíthető moissanite köves kivitelben is, de az alkalom komolyságát és a szándék súlyát tekintve a legtöbb ilyen ékszer gyémántokkal kirakva készül el.
Ne félj attól, hogy „gyémántgyűrű”! Keress meg bátran, mondd el az elképzelésed, vagy mesélj párodról és hidd el, hogy meg fogjuk találni a neki legtökéletesebbet!

Tegzes Csaba ötvös, aranyműves – Crico Ékszer

Telefon: 06 30 851 4863
E-mail: cricoekszer@gmail.com

A Crico Ékszer weboldalán, Facebook és Instagram oldalain található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A fenti oldalak bármelyikén elhelyezett képeket és szöveganyagot előzetes engedély nélkül lementeni tilos. Azok további felhasználása jogi következményeket von maga után.