EGYEDI ÉKSZEREK

Nem csak gyűrűk léteznek az ötvösök palettáján, hanem rengeteg csodás ékszer, melyek feldobják hétköznapi viseletünket, vagy épp csak egy kiemelkedő eseményen, alkalomkor tündökölhetünk bennük.
Ahogy azt ebben a galériában láthatjátok majd folyamatosan, igen változatosak az igények. A fülbevalóktól kezdve a legkülönlegesebb medálokon és karkötőkön át a brossokig és pénzcsipeszekig minden előfordul a Crico műhelyben. Ezeket az egyedi ékszereket lehet aranyból és ezüstből is készíteni, ennek természetesen csak az ember pénztárcája szabhat határt. A briliánsok ugyanúgy helyet szoktak kapni, mint a gyűrűkben, de a cirkónia is szép kiegészítője lehet egy-egy darabnak.
A vésések is igen gyakoriak a kívánság listán, mint ahogy a kedvenceink ábrázolása. Legyen az egy autó vagy egy bizonyos kutyafajta profilja, ezek is megvalósítható ötletek. Ez utóbbi például készült sima férfi változatban, és egy kövekkel kirakott női verzióban is.
Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a gyöngyökkel kiegészített láncok, fülbevalók. Az édes- és sósvízi gyöngyök között bizony van árbeli és minőségbeli különbség is, de mindkettő változat egy klasszikus és hagyományos értéket képvisel. S az ilyen ékszereket is szokás lányról lányra örökölni, hiszen így egy szép emlék szállhat tovább generációkon át.
Kedves férfi társaim! Vannak az életben olyan események, amikor nemcsak kedves gesztus megajándékozni életünk párját egy-egy ékszerrel, hanem illendő is. Ilyen alkalom például közös gyermeketek születése, melyet illik megköszönni feleségeiteknek. Egy ötödik, tízedik vagy akár sokadik házassági évforduló is remek alkalom egy gyönyörű kar-, nyaklánc vagy fülbevaló készíttetésére.
Természetesen a sárga-, fehér- vagy vörös arany egy igazán időtálló nemesfém ahhoz, hogy egy ilyen ékszer alapanyaga legyen. Tartós és remek beruházás is, amióta világ a világ. Az aranynak mindig is volt és lesz is értéke, ezért nemcsak az ajándékozott lesz végtelenül boldog, hanem aki adja is elégedett lehet, hiszen nagyszerű befektetést csinált ezzel az üzlettel Két legyet egy csapásra!
Minden egyedi elképzelésben szívesen segítek, csak hagyjátok szárnyalni a fantáziátokat!

Tegzes Csaba ékszerész – Crico ékszer

Telefon: 06 30 851 4863
E-mail: cricoekszer@gmail.com